Шкільна форма для дівчаток поради батькам

22.09.2017

Напередодні нового навчального року батьки стурбовані вибором шкільної форми для дівчаток.

Перша порада. Подати хороший приклад дитині — не потрібно відкладати пошук одягу для школи на останній день. Діти як губки, вони вбирають звички батьків і повторюють їх. Не варто потім нарікати: донька неорганізована, вже пора виходити, а ти ще портфель не зібрала. Почніть пошук відповідного одягу заздалегідь, в інтернет-магазині TIMBO, це вигідне місце:

  • Асортимент широкий. В інтернет-магазині представлені не тільки класичні сукні та спідниці, а й штани, шорти і необхідні аксесуари.
  • Ціни значно нижче. TIMBO виробник одягу для всієї родини, а вартість у самого виробника нижче, ніж у посередників.

шкільна форма дівчаткам

Купити шкільну форму для дівчинки красиву і зручну

У навчальному закладі дитина проводить 4-6 годин. Йому необхідно бігати на перерві, сидіти в класі, відповідати біля дошки. В першу чергу, слід купити шкільну форму для дівчинки таку, яка збереже здоров’я дитини. Забруднення навколишнього середовища веде до розвитку різних шкірних і алергічних захворювань. Якщо до цього ще й додати неякісний одяг, пошитий із синтетичних матеріалів з використанням шкідливих барвників, то дитина може незабаром захворіти. Важливо звертати увагу на склад тканини. В інтернет-магазині TIMBO одяг зшитий з натуральних матеріалів з нормованим відсотком синтетики.

Слід придбати 2 комплекти одягу: з теплого матеріалу (вовни) і полегшеного (бавовни, льону). Якщо ви не маєте в своєму розпорядженні фінансовими можливостями, інтернет-магазин пропонує для зими брючний костюм, а в теплу пору року сарафан зі змінною кофтиною. Економно і практично.

Крій — теж важливий параметр при виборі одягу. Яким би не було «супер модним» плаття, якщо в ньому незручно рухатися, то його не варто купувати. Скутість руху не дозволить дитині повністю віддаватися навчанню, вона буде відчувати себе некомфортно і комплексувати.

Сукня має бути красивим і приємним для малятка. Якщо дівчинці подобається, як вона виглядає, то і настрій у неї буде хороше, і вона із задоволенням буде ходити в школу, а це позначиться на успішності.

Шкільна форма для дівчаток в інтернет-магазині TIMBO

Найзручніше придбати шкільну форму для дівчаток в інтернет-магазині TIMBO. Магазин відкритий цілодобово, а не з 9-00 до 18-00. Ні покупці, ні продавці не будуть відволікати від процесу пошуку. Можна спокійно переглянути всі моделі, обміркувати варіанти комплектації, подумки підібрати до спідниці кофточку та інше. Бажано порадитися з дитиною і дізнатися її смаки та уподобання.

Зручна система цінових заохочень і знижок дозволить трошки зекономити. За розмірної шкалою легко підібрати розмір. Серед пропозицій кілька варіантів забарвлення, сукні підійдуть і блондинкам і брюнеткам. Покупець самостійно вибирає систему оплати і перевізника, який знаходиться недалеко від будинку.

Написати коментар