Чим займається NET developer?

25.05.2018

Перед багатьма програмістами-початківцями рано чи пізно постає питання, у якому напрямку слід продовжувати свій розвиток.

Бажаючи отримати роботу в успішній IT-компанії, насамперед, слід визначитися, на яку вакансію ви претендуєте.

Сьогодні найбільш затребуваними є розробники програмного забезпечення. При цьому, цінуються вузькоспеціалізовані професіонали, наприклад, iOS developer, що добре володіє навичками програмування саме для цієї платформи.

Також досить популярними сьогодні є NET розробники. Творцем цієї платформи є відома компанія гігант Microsoft. Що треба вміти для отримання такої вакансії, читайте в нашому матеріалі.

Yes

Які вміння необхідні, щоб стати NET розробником?

Оскільки платформа NET може використовуватися практично в будь-якій галузі, програмісти, що освоїли її особливості та можливості, є досить затребуваними на ринку праці. Головне вміння – це мова програмування С#. Вивчити її можна спробувати в домашніх умовах за допомогою професійної літератури та відеолекцій. Та все ж краще пройти спеціалізований курс, що допоможе отримати більш глибокі знання.

Також слід розуміти, що неможливо охопити все відразу. Щоб отримати статус професійного розробника, необхідно постійно поновлювати знання та освоювати усі технології, що входять до складу платформи NET. А їх дуже багато, тому без ґрунтовного вивчення не обійтись.

Основні навички для NET developer

Окрім мови С#, NET developer має володіти основами програмування. Насамперед, йому мають буди відомі системи числення, базові алгоритми та базові структури даних. Ще один важливий нюанс — знання баз даних. Без цього робота над програмою чи сайтом буде неповноцінною, оскільки обов’язково доведеться працювати із цією областю.

Звичайно, існують окремі вимоги до знання англійської мови. NET developer має вільно читати документацію та коментувати код. І в цьому випадку не варто покладатися на словник. Знання мови має бути досконалим, адже на першій же співбесіді пробіл у знаннях буде швидко виявлений.

Окрім практичних навичок, слід вміти правильно скласти резюме та успішно пройти інтерв’ю в IT-компанії. Це не такий вже й простий процес, як здається на перший погляд. Та якщо ви будете впевнені у своїх силах, бажана вакансія стане вашою без особливих зусиль. Головне визначитися, на якого вітчизняного гіганта у сфері IT ви хочете працювати, а далі — справа за малим.

Написати коментар