Як заощадити на побутовій хімії для офісу: корисні поради

18.10.2024

Рідке мило, паперова продукція, дезінфектори для рук, мийні засоби для прибирання – без цього життя в офісі неможливе. Все це допомагає підтримувати чистоту, гігієну та комфортні умови праці. Проте, мийні засоби є досить витратною статтею. Що можна зробити, щоб зекономити бюджет і направити його на розвиток бізнесу? Інтернет-магазин побутової хімії «Сяйво маркет» ділиться своїм досвідом.

Побутова хімія: концентрати замість звичайних засобів

Концентрати – це мийні засоби, що містять велику кількість активних компонентів. У концентрованому вигляді випускається:

  1. Рідке мило.
  2. Засіб для миття підлоги.
  3. Універсальні засоби для миття поверхонь.
  4. Пральний порошок.
  5. Засіб для миття посуду.

Концентрат дуже економний. Завдяки високій щільності його потрібно зовсім небагато. Зазвичай на упаковці виробник зазначає, скільки мийного засобу необхідно для тих чи інших цілей. Іноді концентрати розводяться водою до потрібного об’єму.

Раціональне використання мийних засобів

В питанні економії важливу роль відіграє оптимальний вибір побутової хімії. Ось кілька рекомендацій:

  • Дотримуйтесь дозування – деякі вважають, що чим більше мийного засобу, тим краще і швидше буде результат. Однак надмірна кількість засобу вимагатиме більше води та часу для його змивання.
  • Використовуйте універсальні мийні засоби – це дозволить вам не купувати безліч різних пляшечок і флакончиків із різноманітними засобами.
  • Використовуйте господарське мило замість коштовних засобів – до його складу входить луг, який здатний справитися з багатьма видами забруднень.

Раціональний підхід до прибирання – це запорука економного використання побутової хімії та, що не менш важливо, турбота про здоров’я ваших працівників.

Закупівля побутової хімії оптом

Мабуть, найреальніший спосіб непогано зекономити на мийних засобах для офісу – це здійснювати оптові закупівлі. Завдяки цьому ви зможете домовитися з продавцем про суттєві знижки. Щоб втілити цю ідею, недостатньо просто оформити замовлення онлайн через кошик на сайті. Краще зателефонуйте менеджеру або напишіть у месенджер. Розкажіть про свої наміри робити оптові закупівлі регулярно та поцікавтесь, з ким можна поговорити на цю тему. Справа в тому, що більшість компаній мають відділ оптових продаж. А навіть якщо йдеться про невеликий інтернет-магазин, з питанням опту краще спілкуватися безпосередньо з власником.

Пам’ятайте, що продавець зацікавлений у хороших оборотах. Чим швидше він продасть товар, тим швидше зможе пустити гроші в обіг. Зробивши вам знижку 10-15%, він виграє набагато більше. Тому сміливо говоріть про свої потреби та торгуйтесь щодо остаточної ціни.

Якщо ви помічаєте, що значні кошти йдуть на покупку побутової хімії для офісу, настав час задуматися про економію. Використовуйте концентровані мийні засоби, раціонально витрачайте побутову хімію та шукайте можливість домовитися про оптові ціни. Таким чином ви зможете суттєво скоротити витрати на покупку побутової хімії та направити заощаджені кошти на розвиток свого проєкту.

Написати коментар