Cтоляр реставратор сходів - паркетa. Робота в Польщі - вакансія 49162

Marian

17.08.2018


Регіон: Київ

Категорія: Сервіс та ремонт

Тип зайнятості: Не має значення

Місто, район: Біла Церква

Текст вакансії:


Запрошуємо столяра з досвідом на роботу у Польщу.
Я працедавець.
Вимоги: Мужчина до 50 років. Досвід роботи обов'язково. Необхідні знання про роботу на всіх столярних машинах і на всіх електроінструментах. Фірма займається реставрацією старих сходів, двері, реставрація старих підлог. Умови: Оплата праці від 18 злотих за годину (чистими). Якщо ви будете незалежними в реновації. Випробувальний термін 5-6 днів становить 12 злотих за годину. Доходи залежать від їх навичок та прихильності до роботи. Працювати по 10-12 годин. Вихідний - Неділя. Житло за рахунок роботодавця, проїзд працювати за рахунок роботодавця. Офіційне працевлаштування. Шукаємо людей, зацікавлених у довгостроковому співробітництві.
- Допомогу в оформленні документів для відкриття воєводської візи та карти побиту (тільки для працівників, що співпрацюють з нами мінімум 3 місяці)
Місце роботи: Познань, Конін Польща.
Ви повинні мати робочу візу або біометричний паспорт.
Подробиці за нижче вказаними контактами:
***
Marian
тел : 48663050738
Skype: renmebel
Viber: 48663050738
сайт : https://renmebel.konin.pl/




Контактні дані:

показати

Увага! Ніколи не дзвоніть по номерам телефонів, де цифри частково замінені буквами. Також одразу скидайте дзвінок, якщо чуєте повідомлення про платний виклик. Це все шахрайські оголошення! Якщо побачили таку вакансію, прохання писати нам.


Додати резюме




Схожі вакансії