Администратор, офис-менеджер, помощник HR - резюме 1301

Юлія


Регіон: Київ

Категорія: Кадри, управління персоналом

Зарплата: 15000

Тип зайнятості: Постійна

Місто, район: Київ

Досвід роботи (років): 10

Освіта: Вища

Текст резюме:

Досвід роботи:

З листопада 2017 р. по сьогодні
Адміністратор
Салон краси «N-Style»
Зустріч клієнтів, створення для них комфортних умов; консультування щодо надання послуг, бонусних програмах і акціях, які в даний момент доступні клієнтам; прийом дзвінків, запис клієнтів, створення зручного графіку, інформування про записи співробітників, ведення обліку клієнтської бази даних; забезпечення чистоти і порядку в салоні, ведення адміністративно-господарської діяльності салону; вирішення конфліктних ситуацій, створення сприятливого клімату в салоні.

З листопада 2012 р. по листопад 2017 р.
Провідний бухгалтер
ТОВ «Спорт Сервіс»
Обробка замовлень в програмі 1С; робота з первинною документацією (рахунки, видаткові / прибуткові накладні, ТТН, податкові накладні, оформлення довіреностей); документообіг по клієнтам; облік руху товару (звірка залишків по складах, резервування товару в програмі 1С; проведення уцінки та списання товару, переміщення); оформлення внутрішніх звітів; участь в проведенні інвентаризації; операційно-касове обслуговування клієнтів, ведення касової документації та звітності; робота в системі «Клієнт-банк», валютні операції; робота з інвойсами від постачальника (звірка наявності поставлених товарів, внесення коригувань за фактом поставки); допомога в підборі персоналу (складання і розміщення вакансій, проведення співбесід); поїздки в податкові органи, Фонди.

З серпня 2012 р. по листопад 2012 р.
Оператор 1С
«КТ Україна»
Прийом і обробка заявок від торгових представників; внесення даних в базу; ведення первинної бухгалтерії; взаємодія з менеджерами, відділом логістики, складом.

З серпня 2011 р. по липень 2012 р.
Провідний спеціаліст відділу ліцензування
ТОВ «Юрекс груп» (юридична компанія)
Розміщення реклами на Internet-сайтах щодо надання ліцензій на будівництво для будівельних компаній, оцінка її ефективності та конкурентоспроможності; пошук потенційних клієнтів; надання консультацій щодо послуг компанії; підготовка комерційних пропозицій для конкретного замовника; супровід клієнта на всіх етапах оформлення будівельної ліцензії; співпраця з експертними центрами; заключення договорів на отримання ліцензії.

З вересня 2010 р. по липень 2011 р.
Клієнт-менеджер
Шевченківське відділення КГРУ ПАО КБ «ПриватБанк»
Оформлення внутрішнього вигляду відділення, забезпечення його життєдіяльності; розміщення рекламної продукції на стелажах – біля каси, стойки; робота з клієнтами: консультація стосовно продуктів/послуг банку, надання виписки по карті; презентація нових продуктів/послуг, інформування щодо діючих акцій; залучення клієнтів до додаткових послуг - програма крос-сейлінг; робота з нормативними документами в системі «ПриватДок»; розподіл клієнтопотоку, залучення до терміналів самообслуговування, допомога в користуванні ТО, запобігання конфліктних ситуацій.

З квітня 2010 р. по серпень 2010 р.
Аналітик консолідованої інформації
Державна установа «Урядовий контактний центр»
Співробітництво з відповідальними особами в органах виконавчої влади (міністерства, адміністрації, комітети) на рівні начальників відділів. Складання звітів, аналітичних довідок стосовно роботи органів виконавчої влади.

З січня 2009 р. по березень 2010 р.
Провідний спеціаліст
Київський міський науковий інформаційно-аналітичний центр медичної статистики Головного управління охорони здоров’я та медичного забезпечення
Підготовка протоколів оренди для перегляду на комісіях ГУОЗ та МЗ; надання допомоги лікувально-профілактичним закладам в оформленні договорів та їх реєстрація; підготовка, публікація та проведення конкурсів на визначення оцінювачів нерухомого майна в ЛПЗ м. Києва та конкурсів на право оренди; листування щодо оренди; розгляд листів, заяв, скарг пацієнтів з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення.

Освіта: Повна вища, магістр
Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана
Факультет економіки та управління
Спеціальність – економіка підприємства

Курси:
Англо-американський центр (2007 – 2008 рр.)
Creative English speaking school «Spase Deer» (лютий-травень 2017 р.)
Курси бухгалтера «Профіресурс» по курсу "Бухгалтерський+податковий облік+1С:Бухгалтерія 8.2" (березень – червень 2012 р.)

Знання мов: Російська, українська – досконало; англійська – середній рівень
Знання ПК: MS Word, Excel, Explorer, PowerPoint; 1С-бухгалтерія
Особисті якості: Комунікабельність, високі організаційні здібності, креативність, цілеспрямованість, відповідальність, здатність до навчання, вміння працювати в колективі, самоорганізованість, пунктуальність, стресостійкість.
Маю досвід виступів перед великою аудиторією.




Контактні дані:

показати


Додати вакансію




Схожі резюме