Аналітик - резюме 1439

Свірчевська Юлія Анатоліївна


Регіон: Київ

Категорія: Державна служба

Тип зайнятості: За сумісництвом

Місто, район: Київ

Досвід роботи (років): 4

Освіта: Вища

Текст резюме:

Свірчевська Юлія Анатоліївна
Svirchevska Yulia Anatoliivna

Дата народження: 14.08.1986
Місто: Фастів, Київської обл.
Моб. телефон: +38 (097) 166 80 80
E-mail: geografic@ukr.net

Ціль: стажування, робота за сумісництвом

Освіта: вища, Київський національний університет імені Тараса Шевченка, географічний факультет, кафедра країнознавства та туризму, спеціальність - економічна та соціальна географія, денна форма навчання. Магістр. Диплом з відзнакою. Закінчила навчання в університеті в 2008 р.
Аспірантура (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, географічний факультет, кафедра країнознавства та туризму)

Досвід роботи: працюю з листопада 2015 р. за однією з прописаних в дипломі спеціальностей, в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, - фахівець навчальної лабораторії географічної інформації та туризму кафедри країнознавства та туризму географічного факультету.

Професійні навички:

— володію комп’ютером;
— навички ведення договірної роботи;
— Знання мов: українська — рідна; російська – вільно володію; англійська – середній рівень.

Особисті якості:

Чесність, відповідальність, уважність до деталей.
Дисциплінованість, пунктуальність, комунікабельність.

Додаткова інформація:

Сімейний стан: заміжня.
Водійське посвідчення: ні.
Власне авто: ні.
Можливість відряджень: так.
Хобі: образотворче мистецтво, вишивка шовковими стрічками

Мотиваційний лист:

Отримала вищу освіту, навчалась в аспірантурі і працюю науковим співробітником на кафедрі країнознавства та туризму, географічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка.

Серед запропонованих для стажування аналітичних центрів, для мене підходить DiXi Group, оскільки тематика їхніх досліджень співпадає з моїми науковими й дослідницькими інтересами. Назва моєї дисертаційної роботи: «Енергетична безпека країни. Політико-географічний аспект (на прикладі України)». Як науковець, за час стажування, планую підготувати якісний аналітичний матеріал по тематиці дисертаційного дослідження, надихнутись на нові творчі ідеї. На майбутнє, маю на меті працювати в цьому ж напрямку.

Стажування в DiXi Group є надзвичайно важливим для мене, оскільки це безцінний досвід роботи, нагода долучитися до спілкування з великою кількістю експертів з різних сфер державного управління та енергетики, а також, можливість практичного впровадження отриманих наукових результатів мого дисертаційного дослідження. Відтак, я зможу зробити і свій внесок в розробку ефективної енергетичної політики задля забезпечення енергетичної безпеки нашої держави."

Контактні дані:

показати


Додати вакансію




Схожі резюме