Бухгалтер - резюме 1199

Продан Юлия Владимировна


Регіон: Запорізька область

Категорія: Бухгалтерія і фінанси

Зарплата: 6000

Тип зайнятості: Не має значення

Місто, район: Пологи

Досвід роботи (років): 5

Освіта: Вища

Текст резюме:

Шукаю постійну віддалену роботу на повний робочий день

Досвід роботи

Головний бухгалтер
Чер 2013 - Гру 2016 (3 роки 7 міс)
ТОВ ТД "ДЮК"
Промышленность и Производство
Повне ведення бухгалтерського обліку на підприємстві. Синтетичний і аналіичний облік основних засобів, матерілів, запасів, готової продукції, товарів, МШП, НМА. Контроль за відображенням на рахунках бухгалтерського обліку всіх господарських операцій. Інвентаризація матеріальних складів і складів готової продукції. Складання планів виробництва. Заповнення нарядів на бригаду для виробництва. Нарахування заробітної плати, премій, доплат і наднормової праці. Складання та подання звітів з оплати праці працівників (ЄСВ,1ДФ, 1-ПВ). Робота з касовими операціями, робота з готівкою. Складання та подання місячної, квартальної та річної звітності до ДФС та статистики. Ведення управлінського обліку, повне відкриття фінансового стану підприємства для керівників та власників підприємства, визначення фінансового результату підприємства, рентабельності, фінансової обертаємості підприємства, розміру прибутку. Находження шляхів оптимізації і мінімізації податків підприємства в інтересах власників підприємства, всими можливими законодавством методами.

Бухгалтер з первинної документації
Жов 2009 - Тра 2013 (3 роки 8 міс)
ООО "Дніпрокераміка"
Промышленность и Производство
Аналітичний і сентитичний облік матеріальних запасів. Оприбуткування запасів з первинних документів в 1С. Ведення Актів Звірки з постачальниками Контроль, переміщення і списання матеріальних запасів. Інвентаризація метеріальних складів. Заповнння та ведення податкового кредиту.
Рекомендації
• готовий надати на вимогу

Освіта


Запорізька Державна Інженерна Академія (Запоріжжя)
рік закінчення 2016
Облік і аудит

Запорізький Електротехнічний Коледж (Запоріжжя)
рік закінчення 2009
Економіка підприємства

Володіння мовами


Російська - вільно
Можу проходити співбесіду на цій мові
Українська - рідна
Можу проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати


Семінар(Київ)
рік закінчення 2016
Прослуховую семінари у ПрофіКонсалтЦентрі декілька разів на рік. Для того щоб бути в курсі всих змін і новин в світі законодавства України


Додаткова інформація


Комп'ютерні навички
Вільно володію компьтерною технікою

Особисті якості
Активна, весела, амбіційна, чемна, уважна, доброзичлива, надійна, стресостійка, працьовита, завжди домагаюся своєї цілі, маю високі лідерські якості, легко керую персоналом, в дружній і невимушеній атмосфері. Комунікабельна, легко спілкуюсь з покупцями і постачальниками, як в живу, так і по телефону або Скайп. Вмію приймати самостійні рішення, зваживши всі "за" та "проти" обираю раціональне рішення. Завжди прислуховуюсь до зауважень, адекватно сприймаю критику, і роблю все можливе для виправлення зауважень, якщо ті є раціональними або доцільними.




Контактні дані:

показати


Додати вакансію




Схожі резюме