Электрик в Эстонию - вакансія 55027

ТзОВ

17.07.2020


Регіон: Зарубіжні країни

Категорія: Виробництво, робочий персонал

Зарплата: 36000

Тип зайнятості: Постійна

Місто, район: Таллинн

Текст вакансії:

Вимоги/Требования
Уміння читати креслення, досвід в роботі не менше 3 років, відсутність звички зловживання алкоголем.Умови роботи:Офіційне працевлаштування, підписуємо контракт, всі соціальні гарантії, ми платимо за вас всі податки і пенсійні збори. В Естонії ви працюєте офіційно, житло надаємо безкоштовно, робочий одяг і інструмент також за наш рахунок. Знімаємо квартири з усіма зручностями, по 2 людини в кімнаті максимум (з собою брати тільки постільна білизна, все інше є на місці). Ми — прямий роботодавець, вакансія безкоштовна. У Таллінні вас зустрінуть, поселять, відвезуть на об'єкти і все покажуть. Протягом всього контракту ви також можете звертатися до нас з усіх питань, ми розуміємо що для вас це нова, незнайома країна і завжди готові прийти на допомогу своїм співробітникам.
Умение читать чертежи, опыт в работе не менее 3 лет, отсутствие привычки злоупотребления алкоголем. Условия работы: Официальное трудоустройство, подписываем контракт, все социальные гарантии, мы платим за вас все налоги и пенсионные сборы. В Эстонии вы работаете официально, жилье предоставляем бесплатно, рабочая одежда и инструмент также за наш счет. Снимаем квартиры со всеми удобствами, по 2 человека в комнате максимум (с собой брать только постельное белье, все остальное является на месте). Мы — прямой работодатель, вакансия бесплатно. В Таллинне вас встретят, поселят, отвезут на объекты и все покажут. В течение всего контракта вы можете обращаться к нам по всем вопросам, мы понимаем, что для вас это новая, незнакомая страна и всегда готовы прийти на помощь своим сотрудникам.

Обов’язки/Обязанности
Пропонуємо роботу електрикам всіх кваліфікацій і рівнів. Електромонтаж на будівництві, обслуговування устаткування на виробництві, слабкий струм. На який саме з об'єктів ви будете влаштовані, буде залежати від вашого досвіду та навичок, зв’язуйтеся з нами і при першому особистому спілкуванні ми зможемо визначити об'єкт для вас і вже більш детально пояснити про роботу.
Предлагаем работу электрикам всех квалификаций и уровней. Электромонтаж на стройке, обслуживание оборудования на производстве, слабый ток. На какой конкретно из объектов вы будете устроены, будет зависеть от вашего опыта и навыков, связывайтесь с нами и при первом личном общении мы сможем определить объект для вас и уже более детально пояснить о работе.

Оплата праці/Оплата труда
Зарплата вже після сплати податків 5 євро за годину чистими, рівень зарплати залежить від вашої кваліфікації. Про зарплату домовляємося відразу при першому контакті після розуміння ваших навичок, зарплата 1 раз на місяць, аванс можливий. Можлива понаднормова праця більш ніж 220 годин / міс.
Для осіб, що будуть з нами працювати, і добре себе зарекомендують в Естонії буде можливість відряджень в Німеччину починаючи з лютого 2020 року, і по більш високим заробітним платам.
Зарплата уже после уплаты налогов 5 евро в час чистыми, уровень зарплаты зависит от вашей квалификации. О зарплате договариваемся сразу при первом контакте после понимания ваших навыков, зарплата 1 раз в месяц, аванс возможен. Возможна переработка более чем 220 часов/мес.
Для лиц, которые будут с нами работать, и хорошо себя зарекомендуют в Эстонии будет возможность командировок в Германию начиная с февраля 2020 года, и по более высоким заработным платам.

Прошу звертайтесь за телефоном/Прошу обращайтесь по телефону:
+380673001223 (WhatsApp, viber),
email: va@inglija.com, Елена


Контактні дані:

показати

Увага! Ніколи не дзвоніть по номерам телефонів, де цифри частково замінені буквами. Також одразу скидайте дзвінок, якщо чуєте повідомлення про платний виклик. Це все шахрайські оголошення! Якщо побачили таку вакансію, прохання писати нам.


Додати резюме