Художник-ілюстратор - резюме 1419

Плахотнікова Вікторія


Регіон: Київ

Категорія: Дизайнери, художники

Зарплата: 10000

Тип зайнятості: Постійна

Досвід роботи (років): 5

Освіта: Вища

Текст резюме:


ПЛАХОТНІКОВА ВІКТОРІЯ
ОЛЕКСАНДРІВНА

Дата народження: 13.05.1990
Адреса проживання: м. Київ, вул. Межигірська, 22
Телефон: моб. 063-114-08-02
e-mail: viktoria.slimss@gmail.com



Ціль: отримання посади художника-ілюстратора
Очікуваний рівень заробітної плати: від 600 $




Досвід роботи:
2013/2015 – ілюстрування художньої, дитячої літератури, виконання приватних замовлень на портрети, пейзажі, натюрморти.

Освіта:

2007/2010- Національний Університет Технологій та Дизайну(коледж), факультет «Моделювання виробів народного вжитку», спеціальність «Дизайнер-модельєр одягу» за кваліфікаційним рівнем «Молодший спеціаліст».

2011/2016- Національний Педагогічний Університет ім. М. П. Драгоманова, факультет «Образотворчого мистецтва», спеціальність «Художник;вчитель образотворчого мистецтва» за кваліфікаційним рівнем «Спеціаліст».

Професійні навички:
Володіння навичками академічного живопису олійними, акварельними фарбами, графічними техніками. Знання графічних редакторів Photoshop, Illustrator. Досвід роботи як у сфері дизайну, так і у сфері класичного живопису і малюнку. Особливу цікавість викликає книжкова ілюстрація. Гнучкий і творчий підхід до роботи, широкий діапазон стилістичних напрямків роботи.

Особисті якості:
Активність, здатність до швидкого навчання, уважність, висока працездатність, дисциплінованість, сумлінність, гнучкість та комунікабельність у спілкуванні з колегами, не конфліктність та дипломатичність, ініціативність, націленість на результат, надійність, відповідальність, порядність, прагнення до підвищення професійного рівня.
Детально роздивитись усі мої роботи можна у профілі Instagram за нікнеймом spring.magic.art або за посиланням : https://www.instagram.com/spring.magic.art/



Контактні дані:

показати


Додати вакансію




Схожі резюме