Помічник керівника - вакансія 46164

Opticlab

13.11.2017


Регіон: Тернопільська область

Категорія: Медицина, фармацевтика

Зарплата: 6500

Тип зайнятості: Постійна

Місто, район: Тернопіль

Текст вакансії:

Ми компанія, що працює в сфері надання медичних послуг, продаж контактних лінз, сонцезахисних окулярів та окулярів для корекції зору. Наша компанія постійно розвивається, зараз ми виходимо на новий рівень, завдань стає все більше. Тому шукаємо досвідченого і впевненого помічника керівника.

Обов’язки:

• виконувати в строк і доводити до успішного завершення поставлені завдання; — оперативно виконувати доручення керівника; — своєчасно і правильно оформлені, відправлені / отримані і містяться в порядку документи; — підготовка різної документації, збір інформації; — переговори з клієнтами.

Що можемо дати ми:

• робота в молодій і оптимістичній команді однодумців; — цікаві проекти, новий досвід; — завжди своєчасна зарплата; — перспектива кар'єрного росту; — безкоштовне навчання; — оплачуване стажування.

Умови роботи:

• робота в офісі; — графік роботи з 10.00 до 19.00 (понеділок — п’ятниця); — оплата від 100 $ в стажувальний період (1-4 тижні), в робочий період до 250 $. Ми надаємо всі умови для вашого розвитку разом з нами.

Резюме надсилати на адресу: opticlab16@gmail.com


Контактні дані:

показати

Увага! Ніколи не дзвоніть по номерам телефонів, де цифри частково замінені буквами. Також одразу скидайте дзвінок, якщо чуєте повідомлення про платний виклик. Це все шахрайські оголошення! Якщо побачили таку вакансію, прохання писати нам.


Додати резюме