Продавець-консультант - вакансія 50048

Бойчук Ю.М., ФОП

09.01.2019


Регіон: Чернівецька область

Категорія: Продажі, торгівля

Зарплата: 8000

Тип зайнятості: Постійна

Місто, район: Чернівці

Текст вакансії:

У зв’язку з відкриттям нового магазину «Електроінструмент» по вулиці Небесної Сотні (Стасюка), 23, потрібна молода активна людина, віком від 19 до 28 років для здійснення продажу та роботи з постійними клієнтами.
Ми займаємось продажем інструменту вже більше 10 років. Це вже третій наш магазин у м.Чернівці. У нашій команді кожен є кращим у своєму напрямку. Але нам потрібна ще одна людина)
Основними вимогами до кандидата є:
— приємна зовнішність
— вміння виразно та чітко розмовляти українською мовою
— стресостійкість
— вміння продавати та спілкуватися з клієнтом.
Перевагою при прийнятті на роботу є досвід в торгівлі більше1 року.
Заробітна плата становить 8000 гривень, яка може зрости до 12 000 гривень вже за 2 місяці залежно від вашої швидкості навчатися новому. У нашій команді менеджери заробляють 12−14тис.грн.
Ми шукаємо людину, націлену на результат, яка готова вчитися та досягати поставлених цілей. Для нас важливим є ваше бажання та готовність заробляти та розвиватися.
Разом з роботою у нас Ви можете отримати :
— дохід із можливістю росту кожного місяця,
— дружній та приємний колектив
— можливість кар'єрного росту до посади керуючого магазином
— навчання за рахунок компанії.
Якщо Ви активна людина, Вас цікавить кар'єрний ріст, розвиток та вам потрібна хороша оплата праці, залишайте нам ваше резюме або телефонуйте, можливо ми шукаємо саме вас !

Контактні дані:

показати

Увага! Ніколи не дзвоніть по номерам телефонів, де цифри частково замінені буквами. Також одразу скидайте дзвінок, якщо чуєте повідомлення про платний виклик. Це все шахрайські оголошення! Якщо побачили таку вакансію, прохання писати нам.


Додати резюме




Схожі вакансії