програміст - резюме 1357

Свирков Сергей Николаевич


Регіон: Київ

Категорія: ІТ, інтернет, телеком

Зарплата: 30000

Тип зайнятості: Постійна

Місто, район: Київ

Досвід роботи (років): 17

Освіта: Вища

Текст резюме:

1 IX - 4 XI 1985 - Лисичанська середня школа 5 (Луганська обл.), учень;
5 XI 1985 - 21 VI 1995 - Київська середня школа 119, учень;
1 IX 1993 - 19 V 1995 - Київський міжшкільний НВК "Зміна", складова частина шкільної програми замість уроків праці (професія - токар);
1 IX 1995 - 1 VII 1999 - факультет автоматики та обчислювальної техніки Київського міжнародного університету цивільної авіації, спеціальність "Автоматизоване управління в технічних та організаційних системах", освітньо-кваліфікаційний рівень "БАКАЛАВР";
1 IX 1999 - 28 II 2001- факультет автоматики та обчислювальної техніки (з 2000 - факультет інформатики) Київського міжнародного університету цивільної авіації (з 2000 - Національного авіаційного університету), спеціальність "Автоматизоване управління в технічних та організаційних системах", освітньо-кваліфікаційний рівень "СПЕЦІАЛІСТ". Тема дипломного проекту - "Автоматизована система обслуговування повітряного руху з комплексною обробкою динамічної інформації від різних джерел";
14 IX 1999 - 20 V 2003 - курси німецької мови в київській філії Німецького культурного центру Goethe-Institut.
1 II 2000 - 24 I 2002 - Київські державні курси іноземних мов "Інтерлінгва" (відділення англійської мови), курс англійської мови "HEADWAY".
1 IX 2003 - 31 V 2006 - курси французької мови в київському філіалі "Французького культурного центру".
27 IX 2004 - 30 I 2006 - Київські державні курси іноземних мов "Інтерлінгва" (відділення іспанської мови), курс іспанської мови "Espanol Sin Fronteras".
1 IX 2006 - 2 VI 2008 - курси італійської мови при посольстві Італії в Україні: київська філія "Товариства імені Данте Аліг'єрі".
21 IX 2006 - 24 I 2007 - київська автошкола "Карат", курси водіїв категорії "В" (легкові автомобілі).
4 III - 6 V 2010 - київська автошкола ТСОУ України (колишня ДТСААФ), курси водіїв категорій "C" і "D" (вантажні автомобілі і автобуси).
30 V - 7 VII 2011 - київська автошкола ТСОУ України (колишній ДОСААФ), курси водіїв категорії "D1" і "CE" (мікроавтобуси і вантажні автомобілі з причепом).

ДОСВІД РОБОТИ
1 III 2001 - 1 V 2007 - ТОВ "Лаватера", інженер-програміст та системний адміністратор (Linux);
1 V 2007 – 30 XI 2015 - ТОВ "Лаватера", старший програміст та системний адміністратор (Linux).
30 XI 2015 – 6 VI 2017 - приватний підприємець. Види підприємницької діяльності - "Комп'ютерне програмування", "Консультування з питань інформатизації", "Інша діяльність у сфері інформаційних технологій і комп'ютерних систем" та "Веб-портали".
З 6 VI 2017 - фірма “Vasto.Lab” - старший програміст та системний адміністратор (Ubuntu).



ПРОЕКТИ, ЗРОБЛЕНІ ПІД ЧАС РОБОТИ
Встановлення СУБД PostgreSQL, що має більш розширені можливості, ніж MySQL. Робота з базами даних цієї СУБД. Основна робота - укладання та архівування в базу даних документів (бінарних файлів) та їх вилучення (відновлення).

Програмування на Tcl/Tk, в тому числі pgtksh. Створення pgtksh-програми по роботі з базами даних PostgreSQL, у тому числі з укладання бінарних файлів в базу даних і їх відновлення.

Створення електронної бази даних за допомогою програмування на PHP4 і PostgreSQL. База даних дозволяє зберігати інформацію про наших співробітників, про підприємства, з якими ми контактуємо або раніше контактували, укладати двійкові файли в базу даних і відновлювати їх.

Участь в проектах для машинобудування (для виробників легкових автомобілів), розроблених нашими партнерами і заснованих на програмуванні на мові C ++ з використанням бібліотек FOX (вільних графічних об'єктів) і OpenGL, прикладної механіки і математики, методу скінченних елементів, доопрацювання та удосконалення самих проектів і програмних кодів. До цих проектів ставилися:
- Моделювання заповнення резервуара паливом і зливу палива. З використанням бібліотеки FOX, з можливістю зупинити відтворення заповнення і зливу і продовження відтворення з того місця.
- Дизайн і вдосконалення графічного інтерфейсу для вже існуючих машинобудівних проектів, розроблених нашими партнерами (бібліотека FOX).
- Використання методу скінченних елементів розв'язувальної програми (Solver) в машинобудівних проектах: рішення задач по розрахунку на міцність з використанням матричних рівнянь. Розкладання матриці жорсткості за методом Холецького, рішення задач лінійної оптимізації, задачі лінійної статики, термічного аналізу, оптимізації топології.
- Додавання в проекти можливості виведення результатів обчислень в таблицю Excel.
Створення графічного інтерфейсу (бібліотека FOX) для роботи з базою даних.

Я РОЗМОВЛЯЮ МОВАМИ:
Російська - рідна;
Українська, англійська, німецька, французька та італійська - вільно;
Іспанська - більш-менш вільно.

ВОЛОДІННЯ КОМП'ЮТЕРОМ
ОС Windows (версії '97, '98, '2000, Vista, XP) – програмування мовами Паскаль та Сі (Turbo Pascal, Borland C++), комп'ютерна графіка на Turbo Pascal, створення додатків баз даних з графічним інтерфейсом за допомогою Delphi, робота з базами даних FoxPro, робота з текстовими документами Microsoft Word і з електронними таблицями на MicrosoftExcel, створення Web-сторінок (HTML-документів) за допомогою Microsoft Word та Microsoft FrontPage.
ОС Linux (версія 7.1, 7.2, 8.0, Fedora, CentOS-5) та Ubuntu (від 12.04 до останньої версії) - системне адміністрування, робота в Інтернет, програмування мовами C і C++, створення проектів за допомогою SourceNavigator і Eclipse, робота з базами даних PostgreSQL і MySQL, робота з текстовими документами, електронними таблицями, презентаціями, HTML-документами і графічними документами (кресленнями) з допомогою StarOffice, OpenOffice і LibreOffice, програмування Tcl/Tk, створення додатків з графічним інтерфейсом, в тому числі і для PostgreSQL, робота з графічними додатками до PostgreSQL - RHDB-Administrator, VisualExplain, pgaccess, розробка Web-додатків (у тому числі для баз даних) на PHP4 і PostgreSQL, програмуванні мовою C++ з використанням бібліотек FOX (вільних графічних об'єктів) і OpenGL, прикладної механіки і математики, методу скінченних елементів.

ДОДАТКОВІ НАВИЧКИ
Наявність посвідчення водія категорій "B C D1 D CE" (легкові автомобілі, вантажні автомобілі, мікроавтобуси, автобуси і вантажні автомобілі з причепом). Уміння керувати транспортними засобами перерахованих вище категорій. Знання і чітке дотримання правил дорожнього руху. Стресостійкість, готовність до відряджень і далеких рейсів.


ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Дисциплінованість, комунікабельність, цілеспрямованість, порядність - гарантую. Бажання працювати. Прагнення будь-яку справу доводити до кінця. Пунктуальний, працьовитий, не конфліктний. Почуття відповідальності присутнє. Люблю нові корисні знайомства, нові ділові контакти.

ЗАХОПЛЕННЯ
Російська класична література, ретро-музика (пісні воєнних років, радянська та зарубіжна естрада 30-х, 40-х, 50-х, 60-х, 70-х років і першої половини 80-х), старе кіно (радянські фільми і радянські прокатні копії зарубіжних фільмів), філософія, психологія, історія, автомобілі, транспорт, цивільна авіація, домашні тварини (собаки, кішки). Люблю подорожувати, відвідувати виставки ретро-автомобілів, цікаві екскурсії. Люблю засвоювати нові можливості в сфері інновацій та Hi-Tech.

Контактні дані:

показати


Додати вакансію