Спеціаліст з контекстної реклами - вакансія 10463

Интернет компания

07.03.2015


Регіон: Львівська область

Категорія: Маркетинг, реклама, PR

Зарплата: 400

Тип зайнятості: Постійна

Місто, район: Львів

Текст вакансії:

Спеціаліст з контекстної реклами ( для заробітку від партнерів ). Партнерство з вище перерахованими та альтернативними партнерами. Робота дистанційна, робота постійна, але як додаткова, як додатковий заробіток. Робота в зручний час, 2-4 години в день, вік та мова значення немають. Зарплатня вказується за 1 тиждень роботи.

Посадові обовязки:
1. Пошук систематизованих рекламодавців в пошукових системах ( мається на увазі : google adsense; Яндекс Директ; та їх аналогів.) для систематизації отримання від них реклами в вигляді банерів, в варіаціях контекстної реклами, та систематизація роботи з ними.

2. Пошук та налаштування каналів сервісу YOUTUBE та його аналогів для створення власних каналів, для організації перегляду на них рекламних роликів від цих сервісів задля отримання прибутку від них.

3. Аналіз цих систем ( пошуки інформації, відгуків, на форумах, блогах, соц.-мережах, та їх систематизація за класифікаціями позитивних та негативних )

4. Формування варіантів стратегії ( систематизованої, якщо ресурс пропонує варіації по співпраці) співпраці.

5. Подання усних ( при зустрічі, телефонним чи іншим типом зв’язку ) та коротких письмових звітів про знайдені ресурси, щодо :
а) систематизація негативних відгуків, що є в перелічений в п. 3, посадових обов’язків, для прийняття рішення про співпрацю з ними;
б) витяг коротких ( основних варіантів, або пакетів, що пропонуються даним ресурсом ) умов співпраці з ними та планування отримання винагороди;
в) рекомендація, щодо планування співпраці з цими ресурсами.

PAY YOU FOR ME GROUP.

Контактні дані:

показати

Увага! Ніколи не дзвоніть по номерам телефонів, де цифри частково замінені буквами. Також одразу скидайте дзвінок, якщо чуєте повідомлення про платний виклик. Це все шахрайські оголошення! Якщо побачили таку вакансію, прохання писати нам.


Додати резюме




Схожі вакансії