Спеціаліст з охорони праці та техніки безпеки (транспортна компанія) - вакансія 44543

Атлантик

18.06.2018


Регіон: Рівненська область

Категорія: Виробництво, робочий персонал

Зарплата: 6500

Тип зайнятості: Постійна

Місто, район: Ровно

Текст вакансії:

Обов'язки: Проведення аудиту і вибудовування системи охорони праці та техніки безпеки; Проведення вступного інструктажу, а також контроль за проведенням первинного, повторного, позапланового та цільового інструктажів; Організація і проведення навчання з охорони праці, пожежної безпеки та електробезпеки; Розслідування нещасних випадків на виробництві, оформлення матеріалів розслідування; Ведення документації з охорони праці; Організація проведення спеціальної оцінки умов праці (атестація робочих місць); Забезпечення працівників спецодягом та засобами індивідуального захисту; Ведення екологічної звітності; Робота з контролюючими органами; Розробка плану заходів з охорони праці; Ведення переговорів з постачальниками послуг (зовнішнє навчання, медичні установи і т.п.).
Вимоги: Додаткова освіта в даній області (як перевага); досвід роботи на аналогічній посаді;
Необхідні компетенції: відповідальність, орієнтація на результат, лідерські якості, високий рівень комунікативних навичок.
Умови: офіційне працевлаштування; заробітна плата за результатами співбесіди; корпоративний транспорт від станцій метро.
Для запису на співбесіду зателефонуйте за номером: 066 064 25 41, 098 35 51 987 Оксана


Контактні дані:

показати

Увага! Ніколи не дзвоніть по номерам телефонів, де цифри частково замінені буквами. Також одразу скидайте дзвінок, якщо чуєте повідомлення про платний виклик. Це все шахрайські оголошення! Якщо побачили таку вакансію, прохання писати нам.


Додати резюме




Схожі вакансії