Юрист - вакансія 57468

Підприємство

09.09.2020


Регіон: Херсонська область

Категорія: Юриспруденція

Зарплата: 5500

Тип зайнятості: Постійна

Місто, район: Херсон

Текст вакансії:

Вакасія:
Державний виконавец Білозерського районного відділу державної виконавчої служби.

Мета посади:
Забезпечення примусового виконання судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб), а також рішень, які відповідно до Закону України «Про виконавче провадження», підлягають примусовому виконанню.

Необхідні ділові якості:
якісне виконання поставлених завдань (вміння працювати з інформацією; орієнтація на досягнення кінцевих результатів, вміння вирішувати комплексні завдання; вміння ефективно використовувати ресурси (у тому числі фінансові і матеріальні); вміння надавати пропозиції, їх аргументувати та презентувати); командна робота та взаємодія (вміння працювати в команді); сприйняття змін (здатність приймати зміни); технічні вміння (впевнений користувач ПК (MS Office, Outlook Express, Internet), вільне користування правовими базами даних).

Необхідні особистісні якості:
відповідальність; системність і самостійність в роботі; наполегливість; орієнтація на обслуговування; вміння працювати в стресових ситуаціях.

Кваліфікаційні вимоги:
вища освіта за освітнім ступенем не нижче молодшого бакалавра або бакалавра за спеціальністю «Правознавство», «Міжнародне право», вільне володіння державною мовою.

Контактні дані:

показати

Увага! Ніколи не дзвоніть по номерам телефонів, де цифри частково замінені буквами. Також одразу скидайте дзвінок, якщо чуєте повідомлення про платний виклик. Це все шахрайські оголошення! Якщо побачили таку вакансію, прохання писати нам.


Додати резюме




Схожі вакансії