юристконсульт - резюме 1697

Сергій


Регіон: Київ

Категорія: Юриспруденція

Тип зайнятості: Не має значення

Місто, район: київ

Освіта: Не має значення

Текст резюме:

Досвід роботи
Провідний юрискосульт
з 07.2004 по нині (15 років 5 місяців)
КМАМ ім. Р.М. Глієра, Київ (Освіта, наука)
Надаю юридичну, практичну допомогу, працівникам, викладачам, студентам по трудовому, господарському, цивільному праву, а також по галузевому законодавству про освіту.
Розробляю проекти наказів про прийняття, звільнення, переведення, працівників, накладання адміністративного стягнення, проекти наказів на факультеті у навчальному відділі щодо відрахування, поновлення, переведення студентів, надання академічної відпустки та повторного навчання.
Розробляю проекти й супроводжую господарські договори на придбання, товарів, робіт і послуг, договорів оренди, суборенди (нежилих приміщень) та додаткові угоди про розривання, продовження договорів. Договори щодо навчання студентів, які навчаються за кошти фізичних, юридичних осіб.
Складаю посадові інструкції для працівників, а також положення про відділи тощо.
Є досвіт у судових справах. Виступаю позивачем, відповідачем у трудових, цивільних, господарських справах. Готую апеляційні оскарження рішення суду першої інстанції шляхом подачі апеляційних скарг тощо.
Веду претензійно –позовну роботу щодо контрагентів.
Готую відповіді на запити правоохоронних органів або інших державних органів.
Складаю листи та даю відповіді на них щодо запиту.
Розробляю і готую колективні договори до підписання сторонами, а також здійснюю іх реєстрацію в установленому законом порядку. Змінював КВЕДи підприємства.
Взаємодію з Міністерством освіти і науки України, Міністерством культури, молоді та спорту України,Міністарство соціальної політики України, Київською міською державною адміністрацією, районними радами м. Києва.
Реорганізував навчальний заклад шляхом перетворення з училища у інститут, а потім перейменування його в академію. Написав та затвердив в установленому законом порядку статут підприємства, зареєстрував підприємство в ЄДР в установленому законом порядку.
Освіта
НАВС України
Правознавство, Київ
Вища, з 09.1996 по 03.2001 (4 роки 6 місяців)
Юрист цивільного права
Додаткова освіта
Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій у справах захисту населення від Чорнорбильської катасрофи (2002, 2 місяці)
Професійні та інші навички
• Навички роботи з комп’ютером
Упевнений користувач ПК
• Управління справами Верховної Ради України (10 років досвіду)
Просунутий, 1 рік тому.
Знання мов
Російська ─ вільно
Додаткова інформація
Навички стосунки з комерційними фірмами в тому числі з іноземними державними, організаціями


Контактні дані:

показати


Додати вакансію




Схожі резюме