Як легко оформити кредит

23.02.2016

В Україні за останні роки видано величезну кількість кредитів. Не секрет, що у зв’язку з економічною ситуацією багато кредити не погашаються позичальниками, переходячи в розряд проблемних. Але все одно фінансові організації видають позики і розширюють кредитні лінії своїх компаній.

Кожен громадянин України має право звернутися за фінансовою допомогою в банк або на спеціалізований сайт, який допоможе підібрати вигідний кредит. У кожного бувають ситуації, коли терміново потрібні гроші в борг. Необов’язково при цьому розповідати, на які цілі будуть витрачені отримані кошти, а можна оформити цільовий кредит, по якому процентна ставка буде нижчою. Банки дають кредити на різні цілі і час, під різні відсотки та умови повернення коштів. Потрібно лише вибрати відповідні саме вам умови.

1340640893_7

Важливо: оформлення кредиту

Насамперед потрібно визначитися з тим, в яку компанію звернутися за допомогою і скільки грошей потрібно до зарплати. Потім уважно розглядаємо всі програми кредитування, які готова надати фінансова організація, і вираховуємо суму переплати, з’ясовуємо, є іл можливість дострокового погашення і за що можуть призначити штрафні санкції.

Важливим пунктом у кожному кредитному договорі є пункт, що позначає комісії банку, одноразові і періодичні. Наприклад, користування кредитною карткою передбачає оплату «мобільного банку», відсотків за зняття готівки, обслуговування самої картки, підключення онлайн-послуг. Тому, якщо барвиста реклама привернула вашу увагу, обов’язково прочитайте кредитну угоду перед тим, як що-небудь підписувати.

На які кредитні пропозиції звернути свою увагу?

Зараз кілька фінансових організацій займаються кредитуванням в Україні, тому ми попросили сайт finbox.com.ua зробити добірку діючих в 2016 р. кредитних пропозицій:

1. Альфа-Банк дозволяє оформити безвідсотковий кредит до 55 днів до 50 000 грн.

2. ИдеаБанк видає кредит готівкою до 250 000 грн.

3. БыстроДеньги для отримання кредиту до 5000 грн.

3. Monevyeo позики на карту до 7000 грн.

Договір кредитування

Як вже говорилося, кредитна угода потрібно уважно прочитати, від початку і до кінця, особливо приділивши увагу пунктах, надрукованим дрібним шрифтом. Пункти, в яких описуються можливі штрафи та комісії, теж потрібно ретельно вивчити. Окремо потрібно розглянути умови страхування, виплати по яких іноді включаються автоматично в щомісячний платіж за договором.

Необхідно пам’ятати, що кредит потрібен не тільки позичальнику, але й самому банку, який живе цим бізнесом. Банки, щоб залучити більше клієнтів, пропонують кредити без застави, з підвищеним лімітом, з невеликою кількістю наданих документів, готові знизити річний відсоток для своїх клієнтів і т. п.

Головне: платити за боргами доведеться позичальника, тому до процедури отримання кредиту потрібно поставитися серйозно.

Написати коментар